2010.10.05.
16:00

Írta: Legál Háló blog

Hollywood szereti az ACTA-t

Az MPAA számára (azaz Hollywoodnak) jól fog jönni az ACTA. Greg Frazier kifejti, hogy Hollywood miért is szereti annyira az ACTA-t.

"Az ACTA egy hatalmas előre lépés a nemzetközi együttműködés megerősítésében és a szellemi tulajdonhoz fűződő jogok betartásában. Ez egy fontos jel, mert a világ gazdasága felismeri a kritikus értékét a szellemi tulajdonjogoknak, és amelett elkötelezett, hogy megvédje több millió férfi és nő munkáját a film- és egyéb kreatív iparágban.
Mi továbbra is úgy gondoljuk, hogy az ACTA-nak tartalmaznia kell egy kiterjedt védelmet a szellemi tulajdon védelmében, mindemelett nemzetközi normákat kell létrehoznia, ha megakar felelni a korszerű a hamisítás és kalózkodás elleni harcban.
Dícsérjük az Amerikai kereskedelmi képviselőjét, valamint más országok nemzetközi tárgyalóit, hogy sikerült kemény munkával megoldást találni, szinte minden jelentős kérdésre.
Hogy képesek legyünk finanszírozni, létrehozni és terjeszteni a szórakoztató ipar termékeit, valamint biztosítani a megélhetését több mint 2,4 millió tehetséges és elkötelezett férfinak és nőnek, akik ebben az iparágban dolgoznak, az függ attól, hogy képesek vagyunk e megvédeni a szellemi tulajdonunkat. Semmilyen üzlet / vállalkozás nem képes fenntartani magát, ha arra kényszerülnek hogy széleskörben elterjedt lopás és jogellenesen jelenlevő saját termékeivel versenyezzen."

(via p2pnet)

Szólj hozzá!

Címkék: acta jogi kérdések

A bejegyzés trackback címe:

https://legalhalo.blog.hu/api/trackback/id/tr852347040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása