2010.10.14.
08:35

Írta: Legál Háló blog

Az EU jóváhagyta a francia kalózkodás elleni tervet

Az Európai Unió jóváhagyta a francia kormány zenei kalózkodás elleni tervét. A Reuters szerint, azok a francia lakosok akik megvásárolák az "50-Euro" kártyát, - így azok tölthetnek le zenét, előfizetés alapú weboldalakró -, akkor csak a felét kell ennek kifizetniük, a másik felét a francia kormány állja.

Ez a terv jelenleg 2 évre érvényes, miközben egy fogyasztó, csak 1 kártyát vehet évente. Ez a francia államnak várhatóan 25 millió euróba fog kerülni évente, az eddig eladott egymillió kártya után becsülve.

"Üdvözöljük azokat a kezdeményezéseket, hogy növekedjen a rendelkezésre álló online zene, alacsonyabb áron a felhasználóknak, mindez a legális forgalmazási csatornákon keresztül", nyilatkozta az EU versenypolitikai biztosa, Joaquin Alumnia. "A program hozzájárul a többelvűség megőrzéséghez és a kultúrális sokszínűségéhez, az online zenei ágazatnak."

(via fmqb)

Szólj hozzá!

Címkék: kalózkodás

A bejegyzés trackback címe:

https://legalhalo.blog.hu/api/trackback/id/tr182370522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása