2010.10.15.
07:00

Írta: Legál Háló blog

Az indiai FICCI-hez csatalkozott az AACT

Indiai Kereskedelmi Kamara és Ipar Szövetsége (Federation of Indian Chambers of Commerce and Industry, FICCI) indít "Kalózkodás elleni koordinációs egységet", 2010. október 15.-én, Új Delhi-ben. Az Alliance Against Copyright Theft (AACT) - egy koalíció a Hollywood-i és Bollywood-i stúdiók között, hogy megállítsák a kalózkodást Indiában -, amely teljes mértékben támogatja ennek a megalakulását. Ez a magában foglalja az UTV Motion Pictures-t, a Moser Baer Entertainment-et, a Reliance Bit Entertainment-et, az Eros International-t és a Motion Picture Association-t (hat nagy hollywod-i stúdiót képsielve).

A FICCI "Kalózkodás elleni koordinációs egységét" (Anti Piracy Coordination Cell, továbbiakban APCC) az Emberi Erőforrás-fejlesztési minisztréiuma (Ministry of Human Resource Development, HRD) jóváhagyja és a kormány is minden támogatást meg ad. Mr. Sanjay Tandom, alelnöke a Reliance Big Pictures-nek és alapító tagja az AACT-nek, az egyik aktív tagja a FICCI megalakult új egységének. Mr. Tandon örül ennek az egységnek a létrehozásának, és több mint 15 éves tapasztalatával járul hozzá. Sőt, mélyen megérti az inidai kalózkodás problámáját és küzdeni fog ellene. Így ő képes lesz hozzájárulni, hogy megerősítse az új egység tevékenységét.

Az APCC úgy fog működni, mint egy központosított szervezet, hogy irányítja a kormány kalózkodás ellen tett erőfeszítéseit. Ez segíti és továbábá, megerősíti a kalózkodás elleni küzdelemben Indiát, valamint "zéró-tolerancia" elvét. Az egység felavatására egy internetes weboldalt indít Shri Khare, közös államtitkár. A konferencián résztvesznek kormányzati képviselők, ügyvédek, az ipar képviselői, akadémikusok, stb.

Az AACT csatlakozásának a APCC-hez való csatlakozára, Mr. Sanjay a következőt mondta, "Rendkívül büszkék vagyunk, vagy az AACT, társult a FICCI úgy egységéhez. Ezen a szövetségen dolgoztunk, az iparág minden tagjának részvételével, hogy harcot indítsunk az ellen a szöny ellen, amit úgy hívnak kalózkodás. Ez az egység, egy másik hatékony eszköz a Szörny leküzdésében és biztosíthatjuk a FICCI új egységét szívből jövő támogatásunkról, és mi is nagy segítségre számítunk tőlük."

(via indiainfoline)

Szólj hozzá!

Címkék: india fájlcserélés kalózkodás mpaa hollywood bollywood jogi kérdések aact ficci apcc

A bejegyzés trackback címe:

https://legalhalo.blog.hu/api/trackback/id/tr612371898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása